Maibru is een creative studio uit Utrecht met een focus op heldere merkstrategie, design en eigenzinnige no-code websites. We bouwen dagelijks aan unieke merkidentiteiten en effectieve websites die zich onderscheiden van de massa.

We specialiseren in het bouwen van heldere merken en no-code websites die zorgen voor een sterke verbinding tussen jouw merk en jouw gebruikers.

Onze diensten

We werken aan verschillende soort projecten, van merkstrategie tot een op maat gemaakt plan voor digitale groei.

Merkstrategie

Het creëren van een merk is ervoor zorgen dat mensen verliefd worden op dat merk. Dat is niet gemakkelijk. Alle branding begint met een heldere merkstrategie. Op die manier krijg je een helder merk dat gefocust is en die aansluit bij de belevingswereld van haar gebruikers.

Merkbouw

Heldere merken ontstaan door een mix van strategie en creativiteit. We bouwen aan de zichtbare en onzichtbare elementen van merken die aan de ene kant bijdragen aan het bereiken van jouw bedrijfsdoelen en aan de andere kant de behoeftes van je gebruikers overtreffen.

Digitale groei

Honger naar meer digitale groei? We helpen je aan een vette no-code website die werkt voor jouw gebruikers. Hulp nodig bij copywriting? Regelen we! Hulp nodig bij je marketinginspanningen? Samen stellen we een plan op hoe jij de meeste (digitale) groei kan genereren.

Benieuwd naar onze prijzen?

Laat hier je e-mailadres achter en we laten onze prijslijst in je inbox verschijnen.

Bedankt voor je aanvraag! We sturen je z.s.m. onze prijslijst toe.
Er ging iets mis! Probeer het eens opnieuw.

Wat anderen over ons zeggen

Met Maibru hebben een opwindend nieuw merk ontwikkeld dat de ontdekkingstocht van ondernemerschap omarmt. Maibru heeft ons door de grote hoeveelheid keuzes in strategie, branding en design geloodst en hebben samen met ons de plek gecreëerd voor jong Fries ondernemerschap. Missie volbracht!

Erwin Damberg Founded in Friesland

Erwin Damberg

Programma manager bij Founded in Friesland

Samen met Maibru hebben we een grote stap gezet in de professionalisering van het merk. Er is een verbinding gemaakt tussen een op maat gemaakte merkidentiteit, een vernieuwde merkstrategie, content en design. De basis is gelegd voor meer continuïteit door vernieuwing.

Karen van Diepen - HCS Company

Karen van Diepen

Kapitein bij HCS Company

We hebben meerdere projecten met Maibru uitgevoerd. Waar we bij een eerder project de creatieve vrijheid beperkt was, hebben we bij de daaropvolgende projecten alles opengezet. Dit vertrouwen hebben ze gewonnen.

Petra Kok Amstelland Zorg

Petra Kok

Manager bij Amstelland Zorg

Maibru heeft ons intensief begeleid op de ontdekkingsreis om ons merk vanaf de grond op te bouwen. Het voelt, spreekt en lijkt echt op ons. We kunnen niet trotser zijn op het eindresultaat. 10/10 een echte aanrader.

Arjen de Jong - Sigbar

Arjen de Jong

Co-owner en co-founder bij Sigbar

De jongens van Maibru hebben op een heldere manier de merkstrategie en doorvertaling op al onze (online) kanalen ontwikkelt en gecreëerd. Ze hebben ons op een hele fijne wijze begeleid in het aanscherpen en inrichten van onze ambities.

Marleen van Toorn - Merem Medische Revalidatie

Marleen van Toorn

(ex) Marketing Manager bij Merem

De jongens van Maibru hebben mij begeleid in betere keuzes en hebben daarmee echt mijn verwachtingen overtroffen. Skulpt kan nu binnen, buiten, groot, klein en off- en online worden gebruikt.

Hessel Zittema - Eigenaar Skulpt Fitness

Hessel Zittema

Eigenaar Skulpt Fitness

CONSISTENT IN HELDERHEID
CONSISTENT IN HELDERHEID
CONSISTENT IN HELDERHEID
CONSISTENT IN HELDERHEID

We hebben een sterke mening. En daar zijn we natuurlijk trots op. Het staat aan de basis van alles wat we doen en hoe we met elkaar samenwerken.

Onze werkwijze in vier simpele stappen.

01.

Ontdekken

Dit is altijd de eerste stap die we samen zetten en waarin we jou, jouw bedrijf en jouw doelstellingen leren kennen. Een samenwerkingsproces met gedetailleerde vragen en oefeningen om helderheid te creëren en iedereen op één lijn te krijgen. Want pitchen en oplossingen voorschrijven zonder een echte diagnose te hebben gedaan? Dat doen we niet. Een strategische analyse en creatieve briefing? Dat doen we wel. Het is dus tijd voor een goed gesprek.

02.

Strategie

Tijdens deze stap combineren we alles wat we weten en hebben geleerd van jou en je merk en verkennen we de verschillende richtingen die we kunnen inslaan. Afhankelijk van wat er gedaan moet worden richten we ons op het ontwikkelen van je merk, of op wat er gecreëerd moet worden in de volgende stap. Wat de richting ook is, dit is waar de magie gebeurt.

03.

Creatie

Creëren wordt pas zinvol na het doorlopen van de vorige stappen. Nadat we een duidelijke richting hebben bepaald, kunnen we ons concentreren op het creëren van het beste resultaat. We gebruiken altijd ons eigen beproefde en geteste framework voor onze projecten, om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Geen zorgen meer over deadlines, we got you.

04.

Activeren

Alles is klaar. Aan de slag. Tijd om even op adem te komen. Maar niet te lang. We leven in een snel veranderende wereld, dus het is essentieel om je aan te passen, te verbeteren en de volgende stappen te zetten. Wij gaan nergens heen en we helpen je bij elke stap om jouw doelen te behalen. Of dat nou die creatieve campagne is of het optimaliseren van no-code websites.

Even voorstellen

Een verhaal over twee jongens met een eigen mening en een heldere visie.

In 2019 werkten Ewoud Faber en Dave Kraayeveld nog bij een grotere agency in het hoge noorden van het land. Ze hadden een goede baan en werkten aan grote en uitdagende projecten. Maar ze merkten dat ze een hele eigen kijk hadden op wat voor werk ze wilden doen en besloten hun focus te verleggen naar het opbouwen van sterke en heldere merken. Op hun eigen manier en met hun eigen visie als basis.

ewoud faber maibru

Ewoud Faber

Co-founder en merkstrateeg

dave kraayeveld maibru

Dave Kraayeveld

Co-founder en designer