Bekijk

HCS Company

Innovatie werkelijk werkend maken

HCS Company is de Red Hat open source IT specialist uit Amsterdam. Ze geloven dat IT tegelijk leuk, innovatief en ook simpel moet zijn. Al jaren werken ze voor toonaangevend partijen zoals de Politie, KLM, UWV en het Prinses Maxima Centrum. Het snelgroeiende IT-bedrijf zocht hulp bij het veranderen en professionaliseren van hun merk. Voor deze uitdaging benaderden ze ons. De opdracht luidde als volgt: breng alle merkelementen van HCS Company naar het volgende niveau. Challenge accepted!

Branche

IT Concultancy

Diensten

Merkstrategie Brand refresh Website ontwerp Copywriting

een billboard met het logo HCS Company
HCS Company Red Had professional portret

De kracht van HCS Company

De sterke persoonlijkheden vormen de kern van HCS Company. Dé Red Hat specialisten van Nederland. Zij maken de innovatie. Zij maken het bedrijf. Zij zetten uitdagende ideeën om in werkende realiteit.  Om dit beeld duidelijk over te brengen combineerden we het nieuwe statement: ‘Wij maken innovatie werkelijk werkend’, met deze sterke persoonlijkheden. De gezichten van HCS Company staan vanaf nu centraal in vernieuwde merk.

HCS Company Red Had professional portret
Marketing poster mockup van HCS Company, de Red Hat professionals uit Amsterdam
drie portretten van HCS Company specialisten

Nieuwe merkstrategie

Fun, kwaliteit en openheid. Dat is waar HCS Company voor staat. Dat is de basis van het dagelijkse werk van dit eigenwijze IT-bedrijf. Op basis van Open Source en Red Hat technologie maken zij innovatie werkelijk werkend. Niet door drastisch te vernieuwen, maar door een brug te slaan tussen het bestaande bekende en nieuwe moderne, flexibele IT. Op deze manier is innovatie niet een mooi woord, maar zetten ze uitdagende ideeën om in werkende realiteit.

Het door technologie gedreven bedrijf heeft een gezicht gekregen. In dit geval gezichten. Letterlijk en figuurlijk. De gezichten weerspiegelen de fun, kwaliteit en ervaring van Open Source en Red Hat technologie. De nieuwe website is een afspiegeling van het innovatieve karakter van HCS Company, want samen bouwen zij met opdrachtgevers aan eenvoudige en open IT. Zien is geloven.

HCS Company merkhandboek pagina's, naast elkaar weergegeven
Merkkleur van HCS Company IT

De klant aan het woord

Samen met Maibru hebben we een grote stap gezet in de professionalisering van het merk. Er is een verbinding gemaakt tussen een op maat gemaakte merkidentiteit, een vernieuwde merkstrategie, content en design. De basis is gelegd voor meer continuïteit door vernieuwing.

Karen van Diepen - HCS Company

Karen van Diepen

Kapitein bij HCS Company

mockup van de homepage van de HCS Company website
mockup van een casepagina van de HCS Company website

Sterke fundering

Samen met HCS Company hebben we een flinke stap gezet in de professionalisering van het merk. Er is een verbinding gemaakt tussen een aangepaste huisstijl, een vernieuwde merkstrategie, content en design. De fundering is gelegd voor meer continuïteit door vernieuwing. En je weet wat ze zeggen: een sterke fundering is het hele werk.

vier mockups van de HCS Company mobiele website webflow
vier mockups van de HCS Company desktop website
HCS Company marketing uitting met tekst "innovatie werkelijk werkend maken" op muur en man die langs loopt

Tijd voor een praatje?

Bevalt het wat je ziet? Neem dan contact op om jouw project te bespreken. Of voor een kopje koffie. Of gewoon om even hallo te zeggen.

Nog een project bekijken?