Bekijk

Ontmoet Elza

Sociale kaart voor zorg en welzijn in regio Amstelland

Stijgende kosten, grote personeelstekorten en steeds meer en complexere zorgbehoeften. De noodzaak van vernieuwing is bij iedereen in zorg en welzijn sectoren duidelijk te voelen. Om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren die, beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar is voor iedereen, vraagt om een andere manier van denken en een andere manier van handelen. Dat klinkt eenvoudig. Maar dat is het zeker niet. Want vernieuwing van de sectoren zorg en welzijn zijn altijd complexe vraagstukken, omdat het meerdere maatschappelijke domeinen en niveaus raakt. Om vernieuwingen te kunnen ontwikkelen en te implementeren is een goede verbinding bouwen tussen mensen en organisaties essentieel. Daarom gingen we met dat onderdeel aan de slag. De sociale kaart voor zorg en welzijn.

Branche

Zorg en welzijn

Diensten

Merknaam Merkstrategie Merkidentiteit Website ontwerp Copywriting

Ontmoet Elza logo op een paarse achtergrond
Ontmoet Elza logo op een licht  
paarse achtergrond
Drie merkkleuren van Ontmoet Elza

Ontmoeten

Elkaar ontmoeten. Elkaars expertise vinden. Elkaars aanbod weten. Elkaar informeren over ontwikkelingen.  Over de grenzen van je eigen specialisme heen kijken. Net die ene zorgprofessional vinden die je zoekt en patiënten attenderen op de juiste zorgverleners passend bij de zorgvraag. En dat volledig online. Het kan. ‘Ontmoet Elza’ is het gezamenlijke platform voor zorg en welzijn in de regio Amstelland. Samen met het team van Amstelland Zorg hebben we het merk tot leven gebracht en daarbij een nieuw samenwerkingsplatform ontwikkeld.

Typografie stijl voorbeeld van het Ontmoet Elza merk
Twee paarse visitekaartjes van Ontmoet Elza
Ontmoet Elza map, enveloppen en visitekaartjes

Identiteit

In nauwe samenwerking met het team van Amstelland zorg hebben we de naam, positionering, merkverhaal, pay-off en visuele identiteit van Ontmoet Elza vorm gegeven. Daarbij is in de visuele vertaling gezocht een balans tussen het vertrouwen van zorg en welzijn en de energie van individuele zorgverleners. Het kleurenpalet bestaat grotendeels uit paars, wat staat voor inclusiviteit, vitaliteit en een snufje magie; het creëert een unieke esthetiek. Complementaire kleuren zoals oranje en gebroken wit helpen de visuele wereld levendig en vriendelijk te maken.

Marketing poster billboard van Ontmoet Elza op gebouw
Mockup van de homepage van de Ontmoet Elza website
Mockup van de filtermodule zorgverleners van de Ontmoet Elza website

De klant aan het woord

Een project waarvan het globale plan er al een tijd lag, maar wij niet de juiste expertise in huis hadden om het goed door te denken en te realiseren. Bij Maibru hebben we deze expertise gevonden.

Jacomien de Jong van Amstelland Zorg

Jacomien de Jong

Directeur Amstelland Zorg

Mockup van de homepage van de Ontmoet Elza mobiele website
Mockup van de over ons pagina van de Ontmoet Elza mobiele website
Man kijkt op mobiel naar Ontmoet Elza website

Resultaten

De juiste mensen bij elkaar krijgen is de eerste stap, maar vervolgens moeten ze ook samen kunnen werken op de meest efficiënte manier. Daarom is er veel tijd gestoken in de opzet en het verbinden van alle informatie, om op de juiste manier de juiste informatie aan de juiste mensen te presenteren. Een naadloos proces. Een omgeving die een grote stap zet naar toekomstbestendige zorg.

Een verbonden netwerk van onder andere:
13 psychologen
185 fysiotherapeuten
22 manueel therapeuten
22 ergo therapeuten
14 diëtisten
68 huisartsen
31 apothekers
5 leefstijl coaches

Marketing posters van Ontmoet Elza op een busstation in Amstelland

Tijd voor een praatje?

Bevalt het wat je ziet? Neem dan contact op om jouw project te bespreken. Of voor een kopje koffie. Of gewoon om even hallo te zeggen.

Nog een project bekijken?