Bekijk

Mirato

Ruimte waar ideeën, ambities en verhalen groeien

Mirato is de naam achter enkele bekende interieurconcepten van werkomgevingen. Als je ooit in het kantoor van TakeAway Amsterdam, de top van de Nederlandse gaming industrie Nixxes of het Ronald McDonald Huis LUMC – Leiden bent geweest, dan ben je bekend met hun werk. Omdat het bureau uit Sassenheim een sterk aanhoudende groei doormaakt, benaderde Mirato ons om hen te helpen zich te onderscheiden in het competitieve landschap en een merk op te bouwen om hen te begeleiden in de volgende fase van ambitieuze groei.

Branche

Architectuur en design

Diensten

Merkstrategie Brand refresh Website ontwerp

Awards

Awwwards - Honorable Mention
CSS Design Awards - Website of the day

werkhoek van het Mirato kantoor met een grote bank en twee werkplekken

De kracht van Mirato

We doken in de fascinerende wereld van kantoor omgevingen. Over energie, vorm en functie. Twee kampen binnen de categorie begonnen op te duiken; diegene die ontwerpen en diegene die realiseren. Twee specialismen die nog wel eens flink met elkaar kunnen schuren. Daarom heeft Mirato de laatste jaren een flinke transitie doorgemaakt van het leveren van deeloplossingen (voornamelijk vloeren), naar totaalinrichting. Een compleet andere aanpak. Een merk dat ervoor zorgt dat ideeën ook echt de uitwerking krijgt die het verdient. Geen plek waar goede ideeën sterven tussen de ontwerp en realisatie fase. Maar juist gebouwd op verbindende expertise van de twee kampen.

mockup van de homepagina van de Mirato webflow website
mockup van de projecten pagina van de Mirato webflow website

Strategie en identiteit

We hebben verbinding dan ook als doelgerichte rode draad gedefinieerd. Dit werd de basis voor alles wat volgde. We creëerden een krachtige schaalbare visuele identiteit en een duidelijke verbale identiteit. Mirato vereenvoudigd de vele factoren van een goed functionerende werkomgeving. Mirato vergroot wat het allerbelangrijkst is. De waarde van Mirato is het kunnen verbinden van alle elementen om een ruimte te kunnen creëren waar ideeën, ambities en verhalen groeien.

mockup van de over ons pagina van de Mirato webflow website
mockup van de Thuisbezorgd case pagina van de Mirato webflow website no-code

Website development

Met een duidelijk, modulair ontwerp-systeem hebben we de digitale identiteit van Mirato veiliggesteld. Onze vrienden van Sigbar hebben de technische uitwerking van de website uit onze handen genomen en hebben een flexibele oplossing op basis van het krachtige en veelzijdige Neos CMS neergezet.

Digitaal marketing bord buiten tussen bomen met poster van Mirato bouw en interieurontwerp
Mirato kantoor met flexibele werkplekken en grote glazen deuren

Tijd voor een praatje?

Bevalt het wat je ziet? Neem dan contact op om jouw project te bespreken. Of voor een kopje koffie. Of gewoon om even hallo te zeggen.

Nog een project bekijken?