Bekijk

PHAROS advocaten

Een frisse wind binnen de advocatuur

Veel mensen denken bij advocatuur vaak aan complexiteit en veel grijze teksten. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. PHAROS advocaten is een samenwerking van advocaten die zijn gespecialiseerd in vastgoed. Ze kwamen bij ons voor een rebranding van hun merk. Een nieuw modern en helder merk, beperkt tot de essentie. Precies zoals ze graag werken. Die uitdaging zijn wij uiteraard aangegaan.

Branche

Advocatuur

Diensten

Merkidentiteit Website ontwerp Webflow development

Marketing poster van PHAROS advocaten tegen een witte muur

Een duik in de wereld van de advocatuur

We stonden voor de mooie uitdaging om PHAROS advocaten een heldere en inspirerende merkidentiteit te geven. Een identiteit die uitdrukt wat ze drijft en laat zien en voelen hoe ze het verschil maken in hun vakgebied. We doken dieper in het verhaal achter PHAROS advocaten en de wereld van de advocatuur. Een wereld van dure maatpakken, mooie stropdassen en vooral veel juridisch correct geschreven teksten. Om het verhaal van PHAROS advocaten helder te maken en een duidelijke richting te geven, brachten we het terug naar de kern met drie merk kenmerken:

Vertrouwen — op je gemak voelen en plezierig menselijk contact
Kwaliteit — hoog niveau van specialistisch advies en begeleiding
Doelmatig — efficiënt en ‘to the point’ in uitvoering en communicatie

PHAROS advocaten logo met grid op witte achtergrond
PHAROS advocaten logo op witte achtergrond
Kleurenpalet van PHAROS advocaten

De historisch vuurtoren

De Pharos van Alexandrië is een historische vuurtoren en wordt algemeen beschouwd als één van de zeven klassieke wereldwonderen. Een vuurtoren kan gezien worden als een baken van helderheid die boten sinds jaar en dag veilig helpt navigeren. Dit licht van de vuurtoren hebben we op minimalistisch wijze terug laten komen in het icoon van het vernieuwde logo. Het staat symbool voor waar PHAROS advocaten hun cliënten mee ondersteund; het navigeren door juridische complexiteit.

Visitekaartjes een envelop en briefpapier in de nieuwe branding van PHAROS advocaten
Home pagina van de nieuwe PHAROS advocaten website
Man met iPad in de hand met daarop pharos.law homepage
Teampagina van de nieuwe PHAROS advocaten website

Fotografie

PHAROS advocaten bestaat uit een hecht team bevlogen advocaten met jarenlange ervaring in het vastgoed. Ze houden het graag bij de essentie en denken in heldere oplossingen. Een samenwerking met fotograaf Edo Landwehr voor vernieuwde portretten en teamfotografie kon daarom niet uitblijven.

Portretten van de teamleden van PHAROS advocaten
Teamlid pagina van de nieuwe PHAROS advocaten website
Expertises pagina van de nieuwe PHAROS advocaten website

Webflow

Rebranding? Check. Design website? Gedaan. De volgende stap is het bouwen van de vernieuwde website. Het krachtigste wapen in ons arsenaal hiervoor is Webflow. Op dit no-code platform kunnen we in een rap tempo een heldere en razendsnelle website bouwen die helemaal up-to-date is aan de laatste standaarden voor bijvoorbeeld SEO en toegankelijkheid. Snel. Effectief. Helder. Een website op maat die opvalt en zich onderscheid van de massa.

Mobiele pagina van de expertises pagina van PHAROS advocaten website
Mobiele pagina van een expertise pagina van PHAROS advocaten website
Actualiteiten pagina van de nieuwe PHAROS advocaten website
Mobiele pagina van de actualiteiten pagina van PHAROS advocaten website
Mobiele pagina van een actualiteiten artikel pagina van PHAROS advocaten website

De klant aan het woord

Maibru heeft ons uitstekend geholpen, zij kwamen vrij snel achter onze wensen en leverden een merkidentiteit die precies bij ons paste. Het resultaat overtrof onze verwachtingen: we hebben nu een mooie nieuwe huisstijl / logo en een eigentijdse, gebruiksvriendelijke website. Maibru luisterde goed naar onze wensen en was erg responsive, ook nadat de website live was gegaan.

jan meerburg pharos advocaten

Jan Hein Meerburg

Advocaat

Tote bag aan oranje stoel van PHAROS advocaten met tekst: navigating legal change
Onderzetter met het PHAROS advocaten logo icoon en een glas water

Tijd voor een praatje?

Bevalt het wat je ziet? Neem dan contact op om jouw project te bespreken. Of voor een kopje koffie. Of gewoon om even hallo te zeggen.

Nog een project bekijken?